¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

Cancel·lació per la COVID-19

Balada del sabater d'Ordis

Carrer Tarragona, 81, 17480 see map

Teatre musical: Balada del sabater d’Ordis


Espectacle musical de l’obra de Carles Fages de Climent. Versió lliure de Carles Coll

El diumenge 3 de maig, a les 18 hores, al Teatre Municipal

Balada del Sabater d'Ordis és, segons tots els experts en l'obra fagesiana, el millor llibre del poeta empordanès Carles Fages de Climent.

El músic Carles Coll ens presenta un musical multidisciplinari que es va estrenar a Castelló d' Empúries i a Figueres amb gran èxit. La peça fa un recorregut per l'Empordà que va conèixer l'Anton Iglésias, nom real del Sabater d' Ordis, des de la perspectiva poètica de Carles Fages de Climent.

L’espectacle compta amb dansa contemporània i tradicional; música descriptiva i, a voltes, quasi minimalista; veus potents com la de Quim Mandado (excomponent de Sangtraït) i de la soprano Clara Valero; un elenc teatral de primer ordre; una escenografia que ens trasllada a mitjans del segle XX, i un treball acurat que permet gaudir del text excels d'un dels millors poetes catalans que ha estat injustament massa oblidat.


Entrada: 15 €

Ho organitza: Ajuntament de Roses

Durada: 105 minutsDo you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi