¡Atention! this event has ended.

DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE | GIMCANA ESCÈNICA | TEATRE I MÚSICA

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb una gimcana escènica de reciclatge que tindrà lloc a diferents espais del Teatre del Raval, on s’hi desenvoluparan dos espectacles de dos artistes ben singulars que juguen i experimenten amb el reciclatge musical i teatral. Iniciativa de l’RRRR! Festival d’art i reciclatge.


TEATRE | RETROFUTURISME

Filharmònica, d’El Triangulista


El Triangulista torna a casa després d’anys de gira per mig món amb una orquestra filharmònica. Amb el cançoner popular sota el braç i un cabàs d’instruments inversemblants a l’esquena, gràcies a les andròmines heretades del seu tiet Ramonet de Colau, ve disposat a deixar-se portar pels indrets de la màgia de les petites coses i convidar-nos a gaudir amb ell del seu espectacle, sempre catàrtic.


MÚSICA | PARTICIPACIÓ

Música per un tub, de Liante S.A. – Cento Carbó


Sempre ens han fet creure que en la vida hem de passar per un tub. Un tub prou estret, de fet. De qui va ser aquesta angoixant idea? No ho sabem però no patiu, tenim el remei. Música per un tub: molta música i a més, per molts tubs diferents. Per al Liante S.A. no existeix límit tubular a l’hora de celebrar la vida en comunitat a través de la música, el ball i el bullici! Liar-la o liar-la, no hi ha altra opció!

Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi