¡Atention! this event has ended.

TEATRE: #PepitaiMariua, amb Maria Juan i Pepa Cases

Sant Ramon, 8, 46702 see map

JOVES I ADULTS

 

Maria Juan és actriu, còmica, pallassa i monologuista. La seua capacitat d’improvisació sobre l’escenari l’ha convertida en una show-woman tot terreny. Pepa Cases és actriu, ballarina, cantautora, docent, escriptora, gestora cultural, comunicadora inesgotable i conversadora insaciable que es planteja,  després de 20 anys sobre les taules, que el més important és fer l’amor i l’humor. Ara arriben juntes per primera vegada per a oferir un espectacle de monòlegs ple de rialles, d'improvisació i de moltes sorpreses, perquè amb elles mai se sap el que pot passar...

Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi