¡Atention! this event has ended.

MÚSICA | FESTIVAL DESLLUNAT: Lorena Álvarez amb 'Colección de canciones sencillas'

Sant Ramon, 8, 46702 see map

JOVES I ADULTS

 

Lorena parla de tots i ens parla a tots. No fan falta metàfores rebuscades ni grandiloqüències, només mirar voltant per a trobar tot allò que ens canta en les seues cançons. La seua música traspassa els límits de la música tradicional i ens recorda que el relat actual i la tradició poden anar de la mà sense complexes, rastrejant l’ànima fins aconseguir una obra tan exquisida com distinta a la de la resta en l’escena espanyola.


Concert + Sopar a la fresca + Minidisco amb Juan de Pablos i El Triangulista 


Concert AIEnRUTADo you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi