Los Valientes + Power Burkas en concert al'Heliogàbal Cancelado

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

If you purchased tickets, go to buyers site for information about refunds.

LOS VALIENTES

Després d'aparèixer en 2017 amb el seu primer EP homònim, sis temes contundents, rapidíssims i tornades per a cantar amb puny enlaire, Los Valientes es van adobar damunt dels escenaris del panorama underground català passant per sales com Bikini o Novo Cafè Lisboa i per festivals com ara el Mini Sant Feliu Fest o Saltamarges Fest.

Aquest 2020 el grup ha tornat a ballar-la amb “De Aquí Al Cielo”, el seu primer LP.

Disc més madur i premeditat però sense perdre la urgència punk que reflecteix el seu directe. Gravat en una setmana en Ultramarinos Costa Brava, “De Aquí Al Cielo” és una declaració d'intencions que ja comença a rebre el respecte dels mitjans i augura un 2020 ple de rock i cada vegada més prop del cel.


POWER BURKAS

Aquests 4 amics no s'esperaven poder fer cap concert aquest estiu. L'Aleix (guitarra) tornava a l'illa que el va veure néixer i això faria impossible les trobades ociosicofestives que tant els agradaven. Fa pocs dies hi va haver un gir de guió avorrit d'explicar, direm que els astres es van ajuntar i booooom, un concert va caure del cel i justament tots els membres de Power Burkas es trobaven a Barcelona. 

A l'Helio tindreu a 4 persones nascudes entre els anys 1991 i 1993 rememorant en directe aquelles cançons de l'època post-pandèmia. Si tot va bé, la seva música seguirà sonant a rock ràpid, cridat i entonat a parts iguals. Si tot segueix com fins ara, segurament aquest serà un dels pocs concerts del grup d'aquest 2020. Diuen que a la tardor graven disc nou. 

Media content

Related content

Share with friends