Jose Ignacio Martorell en concert al'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Des de l'underground madrileny amb projectes com Jonson & Jonson o Detergente,

Jose Ignacio Martorell porta ja més de vint anys seguint el seu propi camí, que el porta per la senda del folk-pop sense perdre mai de vista les melodies i les lletres més personals que hagis escoltat en anys. De Vainica Doble a Kiko Veneno, de Ron Sexsmith a Robyn Hitchcock, són moltes les referències que poden sortir a la llum però mai oculten una personalitat cada vegada més rotunda.

Amb el seu primer disc en solitari sota el nom de Jonston (Limbo Starr, 2007) produït per Fino Oyonarte (Los Enemigos), té l'oportunitat d'actuar en festivals com el FIB o el Faraday, o de compartir escenari amb grups com Nada Surf o James. 


En el seu segon disc va decidir prendre el control absolut de la seva carrera i crear el seu propi segell, Pez Plátano, en qual veuen la llum “Taller de memoria” (2010) i “Veo Visones” (2012), gravats amb Paco Loco.

Després de posar en marxa un projecte de música electrònica (PILA) i registrar un casset “Océano Mar” editat per Tormina Rècords, el segell de Lídia Damunt, en 2018 va tornar a la càrrega amb, ““Los sentimientos” (Gramaciones Gramofónicas), la qual cosa seria l'últim treball com Jonston. 


Deixant enrere el seu pseudònim, anuncia nou projecte sota el seu propi nom i en el 2019 grava “Electricidad” un single editat per Discos Garibaldi i al qual seguirà el seu imminent nou EP

“Gracias”, que veurà la llum al maig de mà de Caballito Rècords, amb sis cançons noves i una formació de luxe en directe: Àngel de Da Souza a la bateria, Eva Cabiria als teclats i Laura Antolín de Doble Platina al baix.

Media content

Related content

Share with friends