¡Atention! this event has ended.

Galletas de Jengibre. Cia. Títeres La Matallina (València)

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Públic familiar. Recomanat a partir de 3 anys.

Durada: 50 min.

 

Autoria: Títeres La Matallina Direcció: J. C. Margallo i Elisa M. Matallín Música en directe: Meli Redondo Manipulació de titelles: Elisa M. Matallín Il·lustracions:  Juanjo Cuerda.

 

Aquest espectacle presenta una barreja de cançons i contes sobre la llibertat, un tema més complicat del que sembla, perquè a qui li agrada anar dient als demés el que està bé i el que està malament? No ho sabem ni nosaltres. Però el que sí que tenim clar és que la llibertat dels uns acaba on comença la dels altres. I amb aqueixa humilitat està enfocada l'obra. Un espectacle que no deixa ningú indiferent, que ens porta a pensar i conversar amb els més menuts. Conversar, una cosa que tanta falta ens fa a totes les persones!
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi