¡Atention! this event has ended.

Pluff, de JM Gestión Teatral (València)

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Durada: 30 min. 

 

Autoria i Direcció: Julio Martí Interpretació: Ezequiel Navarro, Júlia Sapiña, Esteban Navarro.


Un espectacle per a fer-nos imaginar i jugar amb objectes usats i, fins i tot, amb allò que sembla pur desaprofitament per a crear mons màgics plens de vida. Una oportunitat per a parar-li atenció a la mar que ens dóna la vida i que estem llançant a perdre.


Mobiliari, titelles i instruments musicals creats a partir d'utensilis quotidians tirats al fem ens obrin un univers de possibilitats per a fer-nos somiar i ser conscients que un món millor és possible amb un sol Pluff!
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi