¡Atention! this event has ended.

COMcert!-Novembre Elèctric i Joe Pask

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Manises en marxa, amb la cultura!  • Ús obligatori de mascareta.
  • No cal reservar.
  • Entrada lliure i gratuïta fins a completar aforament (actualitzat per les noves mesures de prevenció de la Covid-19)


Cicle de COMcerts intermunicipals del Col•lectiu Ovidi Montllor, amb la participació a Manises de:


NOVEMBRE ELÈCTRIC

Novembre Elèctric és un dels grups de pop-rock més guardonats i amb més acceptació de la crítica en l'escena musical valenciana. Els seus anteriors treballs, ‘Quart Minvant’ (2018) i ‘Intacte’ (2014) van aconseguir dos premis Ovidi Montllor (Millor disc de pop per partida doble) i dos premis Carles Santos de la Música Valenciana (Millor disc de pop i Millor disseny). A més, en 2019 la banda va signar una col·laboració molt especial amb Mäbu, 'Les Conseqüències', la qual va ser inclosa en algunes de les principals llistes de Spotify i ja supera les 50.000 reproduccions en aquesta plataforma.


Per al 2021, Novembre Elèctric prepara el que serà el seu nou disc d'estudi, el qual es presenta d'una manera especial amb un projecte anual que no deixarà indiferent als seus seguidors. La banda de Yeray Calvo presenta un treball molt cuidat i treballat a foc lent que ha comptat amb la producció de Pachi García Alis i en la qual, els seus seguidors, tindran molt a decidir sobre aquest tema…


JOE PASK

Després dels seus dos primers EPs Hang it i A la deriva llançats en el 2016; i el disc Salt (La Fera CC, 2018), Joe Pask torna a la càrrega amb el seu nou disc: Jo i el món (Primavera d’hivern/La Fera CC, 2021). Un crit generacional sobre el paper que li ha tocat viure en el món actual.


Este nou disc, compost al costat de Blai Antoni Vañó com a tàndem creatiu, explora noves sonoritats, però sempre des de la visceralitat com a leit motiv per tal de transmetre emocions.


A banda de Blai, a Joe Pask l’acompanyen els companys de sempre: Andreu Vidal tocant el baix, Dani Serra a la bateria i Martín A. Ivars a l'altra guitarra. Amb aquest disc i aquesta gira Joe Pask vol donar continuïtat a la del Salt, que els va portar a fer més de 50 concerts i pujar a grans escenaris de festivals de l’escena valenciana, i que

els va col·locar com un dels grups referents de l’escena d’indie rock valenciana.


COMcert!-Novembre Elèctric i Joe Pask el October de 1, 2021, en Auditori Germanies en notikumi
COMcert!-Novembre Elèctric i Joe Pask el October de 1, 2021, en Auditori Germanies en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi