¡Atention! this event has ended.

KAKI FEST 2021

Opening doors: 19:30 H

Plaça Espanya, 7, 46240, Carlet, 46240 see map


Listen

El Diluvi

El grup de mestissatge mediterrani de l'Alcoià El Diluvi ha llençat "Junteu-vos" (2019 Halley Records) actualitzant el seu ja conegut folk festiu, ara més arriscat, amb lletres que apel·len a la construcció de la col·lectivitat, a ajudar-se mútuament i al clàssic «junteu-vos» d'Ovidi Montllor. Seguint amb el camí obert pels LP's "Alegria" (2015 CC) i "Ànima" (2017 CC), on la banda fusionava amb naturalitat diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba i folk d'arrel.

El Tio La Careta

Grupo valenciano formado por 9 almas. La música mestiza corre por sus venas, desde el sentimiento de Reggae, a la intensidad del Rock, Ska y Funky. Con un intenso y enérgico directo se preparan para presentar su nuevo trabajo; "Levantando los pies del suelo".

Jazzwoman


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi