¡Atention! this event has ended.

DAVID OTERO - Gira "Otero y yo"

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

David Otero és un reconegut cantant, guitarrista i compositor, nascut a Madrid el 17 d'abril de 1980.

 

Va ser un dels dos principals membres (com a compositor i guitarrista) d'una de les bandes espanyoles de pop més rellevants del segle xxi: El Canto del Loco (6 àlbums publicats, més d'un milió de discos venuts i nombrosos premis obtinguts, entre els quals destaca un MTV Europe Award a ‘Millor Àlbum Espanyol’). La banda es va separar el 2010 després de deu anys junts.

 

David va començar, llavors, la seua carrera musical en solitari com “El Pescao”, un àlies inspirat en una cançó composta per ell mateix i que apareixia en el disc Zapatillas d’El Canto del Loco.

 

Després d'una llarga trajectòria en diversos treballs musicals, David Otero es troba celebrant 20 anys de carrera amb el seu nou projecte Otero y Yo. Tres EP en els quals repassa la seua carrera des d’El Canto del Loco fins a l'actualitat, i dels quals s'extrauen temes d’èxit com “Una Foto en Blanco y Negro”, junt amb Taburete, o “La Noche Suena”, amb Dani Fernández.

 

El cantant, actualment, es troba presentant este disc al voltant d'Espanya dins de la seua gira “Otero y Yo”.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi