Conversa. Flavia Marsano + Natita Cruz 21:00h a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Un salón de casa, una charla entre amigas. Conversa será un encuentro entre dos artistas en el que, desde el escenario, tocarán sus canciones de manera alterna mientras hablan entre ellas y con el público y nos muestran alguna que otra sorpresa.


Flavia Marsano, la peruana establerta a Madrid, converteix els mals dies, les tristeses, els somriures i els records del que té de bo aquesta vida en cançons pop que et faran ballar i sentir a flor de pell.


Natita Cruz és madrilenya i escriu cançons d'amor amb guitarra clasica. S'ha criat escoltant a Julio Iglesias i Jeanette la seva inspiració principal, completandose amb artistes mes moderns com Clairo, Taylor Swift o La Bien Querida.

Media content

Share with friends