¡Atention! this event has ended.

Conversa. Flavia Marsano + Natita Cruz 21:00h a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Un salón de casa, una charla entre amigas. Conversa será un encuentro entre dos artistas en el que, desde el escenario, tocarán sus canciones de manera alterna mientras hablan entre ellas y con el público y nos muestran alguna que otra sorpresa.


Flavia Marsano, la peruana establerta a Madrid, converteix els mals dies, les tristeses, els somriures i els records del que té de bo aquesta vida en cançons pop que et faran ballar i sentir a flor de pell.


Natita Cruz és madrilenya i escriu cançons d'amor amb guitarra clasica. S'ha criat escoltant a Julio Iglesias i Jeanette la seva inspiració principal, completandose amb artistes mes moderns com Clairo, Taylor Swift o La Bien Querida.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi