Conversa. Santa Monica + aroa ay 21:00h a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Un salón de casa, una charla entre amigas. Conversa será un encuentro entre dos artistas en el que, desde el escenario, tocarán sus canciones de manera alterna mientras hablan entre ellas y con el público y nos muestran alguna que otra sorpresa.


Santa Monica és el nou projecte musical solista de li artista i performer anglo-madrileñe Frances Ribes Renshaw. El seu recorregut li ha portat a navegar diferents disciplines i escenaris, tant amb projectes personals com treballant per a artistes internacionals en àmbits molt diversos, però la música ha estat sempre en el centre. Smell va ser la seva última banda de noise pop al costat de músics Ferdi i Aroa ai (Shego), i ara amb Santa Monica tracta d'explorar, madurar i donar forma als seus desitjos sonors més personals. Amb el seu primer EP “for now” , produït i gravat a la seva habitació, es pot apreciar que no té por de moure's entre gèneres musicals, li agrada jugar entre instruments i formats diferents i que el fil conductor del seu treball és l'honestedat, la cruesa i la seva veu. Entén que el seu món sonor pot ser difícil

d'encaixar, però creu que és fàcil de sentir..


"aroa ay" és el projecte en solitari de Aroa, artista queer madrileñe la trajectòria del qual comença en la seva adolescència amb bandes com a Rar o Smell i que actualment contínua en Shego. Sent la bateria el seu instrument principal, s'ha embarcat en aquest projecte en el qual barreja sons del postpunk i de la música electrònica. Les seves referències, per tant, abasten tant la música dels 80s com la música urbana de les últimes dècades. Actualment està treballant en el seu EP debut produït per Raquel (Ela Rea), amb melodies esquinçadores, lletres melancòliques i guitarres i sintetitzadors que ens porten a una època passada amb un so renovat.

Media content

Share with friends