¡Atention! this event has ended.

Conversa. Stephen Please + Isa Tofu 21:00h a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Un salón de casa, una charla entre amigas. Conversa será un encuentro entre dos artistas en el que, desde el escenario, tocarán sus canciones de manera alterna mientras hablan entre ellas y con el público y nos muestran alguna que otra sorpresa.


L'escena bedroom a Espanya té un ambaixador que mira des de dins del seu dormitori sense complexos als seus sentiments i obsessions. Amb temes com a ‘Desgana’, ‘Palante’ o ‘After’, l'asturià-irlandès Stephen Please (que també milita en No Fucks i Axolotes Mexicanos) parla d'angoixa, ressaca, festes, amors impossibles i molts sentiments.

Hiperpop de bajona, per a l'any 2021, el més bajonero de la història. Isatofu (Isabel Carmona) és un personatge d'Internet basat en la inquietud per l'humà, els sentiments en l'era digital, i, sobre tot, per ser bona gent. Començant originalment en Youtube l'any 2016, la idea s'ha desenvolupat en diverses plataformes fins a arribar a la música, on es mostra d'una manera més madura (encara que sempre amb un punt d'humor,

com en l'àlbum 'Disco', un teatral conglomerat de cançons parodia sobre l'absurditat de ser adolescent). El seu últim EP 'Atención!!!', escrit amb el productor Pablo Azañedo, es compon principalment de pop rock. Algunes de les influències de l'artista són Stella Donnelly, Wolf Alice i Robyn.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi