LA LUDWIG BAND en València (Ciclo Popular Songs)

Unlisted

Multiple dates

Show previous dates

Loco Club

C/ Erudito Orellana número 12, Valencia

La Ludwig Band en Ciclo Popular Songs: Teenage Riot


Este concierto forma parte del Ciclo Popular Songs: Teenage Riot. Pincha aquí para más información y adquirir tu abono para poder disfrutar de todos los conciertos.  • Lugar: Loco Club
  • Fecha: 27 de octubre de 2021
  • Horario: apertura 20.00h / inicio 21.00h
  • Precio: Entrada General 12€ gastos / Taquilla 15€
  • Menores de 16 años deben ir acompañados de tutor legal con autorización de responsabilidad sobre el menor. (Descarga aquí la hoja de autorización de menores)
La Ludwig Band en Ciclo Popular Songs: Teenage Riot

 

Tras la cancelación de la gira de Will Johnson ciclo culminará el 27 de octubre en El Loco Club con el concierto de La Ludwig Band.


--------

La Ludwig Band és un grup de música en català nascut a Espolla (Alt Empordà) a finals del 2017. Sona folk, pop, rock... i s’escolten heptasíl·labs que parlen de la vida i rimen assonants. Temes potser quotidians, potser no tant, amb girs inesperats i secrets que es descobreixen amb l’escolta.

El 2021 arriben amb una nova referència sota el braç titulada La mateixa sort, el seu segon LP que han gravat en temps record i a causa de la impossibilitat de girar l’anterior disc per la pandèmia. El disc és la consolidació del so del grup en l’escena catalana i és que en època de bits i autotunes La Ludwig Band es presenta com una banda com les d’abans. 

Media content

Related content

Share with friends