JOAN AMÈRIC presenta PERQUÈ SOC POBLE... UN PAÍS ENAMORAT

Thursday 28 October 2021 20:00

Event ended

Gran Teatro de Alzira (Gran Teatre d'Alzira)

Plaza de Alborxi, 0, Alzira

Concert de

JOAN ÀMÈRIC presenta PERQUÈ SOC POBLE... UN PAÍS ENAMORAT

 

Una proposta nascuda per a cantar la vida d’este trosset del món on els enamorats diem t'estime, t'estim i t'estimo.

L'espectacle planteja una trobada entre història i futur amb cançons inèdites, clàssics del seu repertori reinterpretats des d'angles sonors actuals i les particulars versions de “M’aclame a tu” (Ovidi Motllor i Vicent Andrés Estellés) i “Yo vengo a ofrecer mi corazón” (Fito Páez) adaptada al català.

 

FORMACIÓ:

Altea Martínez: flautes i veus / Lucho Aguilar: contrabaix acústic / Maryla Díaz: mandolina, bandúrria i llaüt / David Gadea: equip de percussions múltiples / Josep Pérez: guitarra acústica i cors / Albert Palau: piano i teclats / Jorge Pérez Soria: enginyer de so / Joan Amèric: guitarra, veu, autor, intèrpret i compositor.  

Media content

Related content

Share with friends