¡Atention! this event has ended.

LABERINTOS

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

Estrena de l’espectacle

Suc de Teatre – La Tarumba

LABERINTOS

Amb: Elena Olmedo, José Antonio Martínez i Salva Carreres

Autor: José Antonio Martínez. Direcció: Jordi Verdú

 

Quan Antonio descobrix el seu professor de fa 20 anys buscant en el fem una nit desagradable, no se li ocorre una altra cosa que convidar-lo a quedar-se en sa casa. Sense consultar-ho amb la seua parella. L'indigent es nega rotundament. Però canvia de sobte quan sent el nom de la qui va ser la seua alumna: Olivia. Fins i tot, sorprenentment, recorda els seus cognoms després de tant temps. Quan arriben a casa... Quina s'organitza quan arriben a casa!Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi