¡Atention! this event has ended.

Genís Bagés a les 21:00h a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Genís Bagés, bateria de Renaldo & Clara, presenta el seu projecte en solitari. Un EP titulat “Infnite Scroll”, produït entre el seu germà, el guitarrista Marcel Bagés i el també guitarrista David Soler.

El músic ens proposa un viatge on el ritme és el protagonista, de la mà de diversos dispositius electrònics (loop, pads de percussió, teclat...) s'aconsegueixen crear ambients sonors molt originals i inesperats que atrapen l'oient des del primer minut.

L'element adictiu de l'interfície “infnite scroll” que permet generar material digital sense límit en els nostres mòbils és la font d'inspiració d'aquest projecte tant personal. Un artefacte suggerent, on bateria i electrònica van de la mà.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi