¡Atention! this event has ended.

"Sexualizarte"

Opening doors: 17:30

Calle Calderón 4, 03700 see map

"Sexualizarte" persegueix mostrar als joves possibles camins per a mantindre relacions sanes, segures i plaents, però sobretot respectuoses i d'igualtat.


Quatre personatges, Jess, Giulia, Hugo i Lucas, amb perfils ben definits: la xica primeriza, la xica experimentada, el xic que ja sap com gaudir d'una manera lliure de la connexió entre persones i el que tracta a les xiques com a trofeus. Quatre històries que plantegen diferents situacions dins de la sexualitat, que ens faran parar-nos a pensar i ser conscients de la realitat, del perill de no utilitzar precaucions. Però també de com gaudir d'elles, dels seus avantatges, de la connexió que es té en compartir el millor instrument que tenim: el nostre cos.


(Fila 12 reservada exclusivament per a persones amb mobilitat reduïda)


-----


"Sexualizarte", persigue con esta propuesta mostrar a los jóvenes posibles caminos para mantener relaciones sanas, seguras y placenteras, pero sobre todo respetuosas y de igualdad.


Cuatro personajes, Jess, Giulia, Hugo y Lucas, con perfiles bien definidos: la chica primeriza, la chica experimentada, el chico que ya sabe cómo disfrutar de una manera libre de la conexión entre personas y el que trata a las chicas como trofeos. Cuatro historias que plantean diferentes situaciones dentro de la sexualidad, que nos harán pararnos a pensar y ser conscientes de la realidad, del peligro de no utilizar precauciones. Pero también de cómo disfrutar de ellas, de sus ventajas, de la conexión que se tiene al compartir el mejor instrumento que tenemos: nuestro cuerpo.


(Fila 12 reservada exclusivamente para personas con movilidad reducida)Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi