¡Atention! this event has ended.

Peter Loveday en concert a l'Heliogàbal 21:00h

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Informació Bàsica per accedir al concert

  • Per accedir al local cal presentar el certificat COVID digital de la UE que acredita pauta completa de vacunació o prova diagnòstica vigent. 
  • Per evitar aglomeracions a l'entrada, descarregat el certificat abans de venir.
  • El certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa té diferents caducitats, segons el tipus de prova.
  • Test d’antígens (TAR): 48 h o PCR: 72 h
  • Ús de mascareta obligatori quan no es consumeix.


El cantautor australià establert a Barcelona, Peter Loveday, torna amb nosaltres per presentar cançons del seu vuitè àlbum "The Faraway Near", el seu últim treball, enregistrat al 2021 entre Barcelona i Melbourne, col·laborant a distància amb en David McClymont —membre fundador de la banda escocesa Orange Juice— com a productor. Les cançons d’aquesta col·lecció, tot i que van ser escrites durant el confinament en el 2020, estan plenes de llum i calidesa, i de l'extraordinària presència dels paisatges, les muntanyes, la mar i la bellesa.


Prolífic i assidu músic del directe, i com sempre ben acompanyat per la seva banda, el folk-pop trio, Sarah Davison (veu, flauta, guitarra i percussió) i Naomi Wedman (veu i violí). Segur que serà una nit especial en la que gaudirem de les seves melodies i paraules.


Listen

Peter Loveday

Peter Loveday inicia su carrera musical con The Supports en Brisbane, Australia, en el año 1978. The Supports se separan tras una inolvidable gira por el norte de Queensland en un autobús de dos pisos con The Go-Betweens. Parte de la banda se traslada a Londres en 1978, mientras Peter forma Birds of Tin, todavía en Brisbane, tocando allí donde quieran escucharles -clubs de striptease incluidos- y como teloneros para compatriotas como The Birthday Party (Nick Cave) y The Laughing Clowns (Ed Kuepper). Después, Peter hace las maletas y vuela hacia Londres donde forma Tiny Town, grupo con el que grabará tres singles y un LP. Unos años más tarde se traslada a Barcelona, en donde graba los albumes "A bend in the road" (2002), "Sea-shanties for Landlubbers" (2004), "Moving Along" (2006), "Room at the Inn" (2007), "Standard Ideal” (2009) y “Roadside Ballads” (2013). Peter Loveday cuenta con la colaboración de Naomi Wedman (violín, teclado y voz) y Sarah Davison (flauta, percusión y voz); en el pasado con Andy Gemmell (guitarra, pedal steel y voz) y Andrew Henley (bajo).


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi