Diego Lorenzini en concert a l'Heliogàbal 21:00h

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Informació Bàsica per accedir al concert

  • Per accedir al local cal presentar el certificat COVID digital de la UE que acredita pauta completa de vacunació o prova diagnòstica vigent. 
  • Per evitar aglomeracions a l'entrada, descarregat el certificat abans de venir.
  • El certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa té diferents caducitats, segons el tipus de prova.
  • Test d’antígens (TAR): 48 h o PCR: 72 h
  • Ús de mascareta obligatori quan no es consumeix.


Diego és un cantautor, dibuixant i productor musical xilè. Ha estat definit per la revista de música espanyola Rockdelux com el millor lletrista de Xile en l'actualitat. Com músic interpreta de manera creativa i intrèpida, amb un estil calmat i ingenu, i no lliure d'un humor negre molt agut. El seu últim disc "D'alguna cosa s'ha de morir" li va valer guanyar el màxim premi de la música xilena (Premio Pulsar) en les categories Millor Cantautor i Millor Art de disc en 2020.


Diego es un cantautor, dibujante y productor musical chileno. Ha sido definido por la revista de música española Rockdelux como el mejor letrista de Chile en la actualidad. Cómo músico interpreta de manera creativa e intrépida, con un estilo calmo e ingenuo, y no libre de un humor negro muy agudo. Su último disco "De algo hay que morir" le valió ganar el máximo premio de la música chilena (Premio Pulsar) en las categorías Mejor Cantautor y Mejor Arte de disco en 2020.

Media content

Share with friends