APERITIUS A LA LÚDICA (YAMBÚ + BLACKBIRD TRIO)

Multiple dates

Show previous dates

Piscina lúdica d'Aldaia

Ricardo Fuster, y Fuster, s/n, Aldaia

Aperitius a la lúdica

Micros Oberts

Música en directe

Tallers infantils

Aperitiu


Poliesportiu Jaume Ortí

Piscina Lúdica d'Aldaia


DIUMENGE 21 DE NOVEMBRE DE 2021

11:00Hrs

YAMBÚ BLACK BIRD



La proposta inicial de YAMBÚ, grup valencià amb una gran influència musical del sud, és apropar al públic "l'art de carrer” que hi ha a ciutats com Jerez, Còrdova, Sevilla, etc. interpretant temes coneguts i carregats de bon rotllo de grans artistes com Ketama, Kiko Vereno, Chambao, Els Delinquentes, Juanito Makandé,...


El projecte, que va néixer el 2012 com a tribut a Los Delincuentes, ha anat agafant forma i madurant gràcies, sobretot, a l'arribada de nous músics que aporten molta experiència i ganes, així com noves idees per renovar i ampliar el repertori. Actualment el grup està compost per: Rubén Barrera al baix i cors, Juan Ramón Roca a la percussió, Javier Salazar com a guitarra solista, Sergi Renovell Trompeta i cors, i Pedro Alvarez guitarra rítmica i veu.


https://youtu.be/FtjE_HI7KNA



Blackbird trio és una banda formada per Òscar Roig (batería i coros), Mario Coloma (teclats i coros) i Anna Millo (veu) que, en format trio, interpreten temes d’estils fusió, neo-soul i RnB, entre d’latres. Tocant junts des de 2017 a l’agrupació the Dance Crashers, Blackbird trio naix posteriorment a l’estiu del 2020 amb el propòsit d’interpretar un major abanic de gèneres musicals en un format més reduït.


https://youtu.be/nnr0FO18KP4



Cicle de concerts

APERITIUS A LA LÚDICA

21/11/21 - Yambú Black Bird

12/12/21 - El Buen Hijo Àlex Blat

23/01/22 - Renaldo & Clara Guineu

Media content

Related content

Share with friends