MTINES en concert a l'Heliogàbal 21:00h

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Informació Bàsica per accedir al concert

  • Per accedir al local cal presentar el certificat COVID digital de la UE que acredita pauta completa de vacunació o prova diagnòstica vigent. 
  • Per evitar aglomeracions a l'entrada, descarregat el certificat abans de venir.
  • El certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa té diferents caducitats, segons el tipus de prova.
  • Test d’antígens (TAR): 48 h o PCR: 72 h
  • Ús de mascareta obligatori quan no es consumeix.


MTINES, conegut a casa com Marc Tinés (Barcelona, 1992), ha donat just en el clau del que necessitava l'indie català amb la publicació del seu primer EP 'PQLCNSMS?'. La seva música és un triangle entre James Blake, Ferran Palau i Cupido, un híbrid que encaixa a la perfecció, però que no sona com res anterior. Aquest equilibri entre un pop metafísic en alça i sons electrònics i urbans s'ha vist poc a Catalunya, i per fer-ho, s'ha ajuntat de la millor companyia possible, el productor Emili Bosch del grup d'electrònica b1n0.

Cantades en català, les cançons de MTINES són elegants i sensuals però també emotives: històries senzilles però amb so 2021, una música ideal per trobar-se de nit a l'habitació o per ballar sol davant del mirall. Els seus estudis i passió per la literatura i l'escriptura fan que les lletres estiguin cuidades al detall, alguna cosa molt típic del costumisme català com Manel o Mishima . Perquè sí, MTINES va intentar abans aquest camí, amb el quartet Estramoni. Ara, en solitari, l'ha convertit en una cosa molt més contemporània.

Media content

Share with friends