¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

Nos ponemos en contacto para anunciaros con todo nuestro pesar, que el concierto del PETIT DE CAL ERIL programado para el 5 de Noviembre se aplaza.

El Petit de Cal Eril en Valencia

Opening doors: 20:30

Carrer de Sant Bru, 21, 46009 see map

EL PETIT DE CAL ERIL

"N.S.C.A.L.H."


La música d'El Petit de Cal Eril travessa el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable. Aquest 2021 presenta el seu esperat nou disc, ocult rere les sigles "N.S.C.A.L.A.H.", nova baula en una trajectòria que -amb discos com "La força" (2016), "△" (2018) i "Energia fosca" (2019)"-, ha consolidat el grup com un dels noms clau de l'escena musical catalana i estatal, arrodonint un cicle de creixement forjat tenaçment des de la trinxera i en primera persona, amb un inusitat ritme de producció de discos i sense parar de tocar en directe. El Petit de Cal Eril són Joan Pons (veu i guitarra), Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria) i Jordi Matas (guitarres i teclats).Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi