VDF 2021

Multiple dates

Show previous dates

Centre Municipal Bernat i Baldoví

Carrer de Sant Josep 32, Sueca

Sin dilación (Estrena Mundial)

Mentre busquem sempre aconseguir un equilibri i ens enfrontem a les pors i vulnerabilitats, el temps passa i ens deixa sols. Així algunes amistats perduren, i ens enriqueixen i ens complementen mentre que d’altres s'esvaeixen com miratges i deixen petjades a diferents nivells.

Rock ‘n’ Roll (Estrena nacional). Coreografia: Jenna Lee

'Rock' n 'Roll s'inspira en la música optimista i l'estil glamurós de les sales de ball dels anys cinquanta. La peça es basa en un trio creat el 2015 per a tres ballarines de English National Ballet per a una gala que es va celebrar als Sadler’s Wells. Ara forma part del repertori del Dimensions Dance Theatre de Miami, Florida. Basada en la tècnica del ballet clàssic, la coreografia inclou elements d’estils que inclouen: boogie-woogie, swing, jive, jitterbug i el Lindy hop.

Air (Estrena nacional) Coreografia: Philip Taylor. Assistent: Laura Fernández

L'obra "Air" creada en 2006 dins del programa "Lines of Life" va ser presentada pel "Ballet Theater Munich", en la seua seu, el Staatstheater am Gärtnerplatz, de Múnic.

El compositor Aaron Jay Kernis va donar a la peça el títol "Aire", un terme musical que significa una cançó o melodia per a veu o un instrument. El compositor, a més, va dedicar aquesta obra a la seua esposa i això va ser la base que va inspirar la creació de Philip.

Amb la idea de "Lines of Life" i aquest aire musical, el coreògraf va crear aquest pas de deux que és un simple "Aire" que utilitza el llenguatge de la dansa com a mètode d'expressió.

Desencuentros (Estrena mundial). Coreografia: Jose Carlos Blanco

Naixem, vivim i morim sols, però la necessitat de compartir les nostres vides amb uns altres i amb les persones a les quals volem és imperiosa per a poder fer les nostres vides i realitzar-nos com a persones, i quan per qualsevol raó això no és possible ens adonem de la crua realitat.

Flabbergast. Coreografia :Gustavo Ramírez. Assistent: Eduardo Zuñiga

Es tracta d'una peça en clau d’humor que mostra un dia qualsevol on el fil conductor són els estereotips. Voldria dedicar-la a la persona que em va ensenyar a ballar el 'bayón': ma mare. (Gustavo Ramírez)

Aquest any es compleixen 20 anys de la seua creació i la peça, creada al 2001 i estrenada el 2002 per Luna Negra Dance Theater, ha sigut remuntada en companyies dels Estats Units i d’Europa.

Er-. Coreografia: Frank Fannar. Assistent: Javier Rodriguez

Una peça especial com fil conductor i per a celebrar la cinquena generació de València Dancing Forward

Media content

Related content

Share with friends