Walking Lands en concert a l'Heliogàbal 21:00h

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Informació Bàsica per accedir al concert

Per accedir al local cal presentar el certificat COVID digital de la UE que acredita pauta completa de vacunació o prova diagnòstica vigent.

Per evitar aglomeracions a l'entrada, descarregat el certificat abans de venir.

El certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa té diferents caducitats, segons el tipus de prova.

Test d’antígens (TAR): 48 h o PCR: 72 h

Ús de mascareta obligatori quan no es consumeix.


En la primavera de 2017, Clara -(Shortfin) Mako Shark- i Paloma -Glitterhouse, Robot Emilio- es coneixen en la festa d'una amiga en comú a base de converses transcendentals sobre el seu amor per la música emo dels 90s. Enamorament sobtat a primera vista, no triguen a començar a quedar per a parlar de música i passar l'estona tocant fins que un dia, inevitablement, comencen a compondre les seves primeres cançons.


Una cosa porta a l'altra i, no gaire després, Walking Lands -pseudònim que Clara ja usava per a penjar els seus temes en solitari en bandcamp- es queda com a nom per a fer oficial un projecte comú. A mitjan 2018, Ernest -Salina, Wann- apareix en escena i s'uneix a l'equip afegint amb els seus bateries l'ingredient que faltava en els temes. Des del primer moment els tres s'adapten tan bé entre ells, que acaben convertint aquests primers esbossos en el resultat audible de la bonica connexió que existeix entre els tres.


Amb una clara influència de bandes com The Van Pelt o American Football, la seva música també beu d'altres estils molt diferents entre si com el indie rock o el post-harcore. Dels 90, això sí.


Després d'haver publicat un primer EP en 2019 sota el títol 'We live and breathe on the same planet', el pròxim dia 18 presentaran en el Heliogabal, el seu segon EP titulat, Are you coming?, Format per quatre cançons que sorgeixen de la complexitat emocional derivada del distanciament social, l'aïllament col·lectiu, la pèrdua i la volta a la normalitat.

Media content

Related content

Share with friends