QUEEN FOREVER

Friday 3 December 2021 20:31

Event ended

Gran Teatro de Alzira (Gran Teatre d'Alzira)

Plaza de Alborxi, 0, Alzira

TEATRE MUSICAL

Divendres 3 de desembre de 2021. Gran Teatre a les 20.30 hores.

QUEEN FOREVER

 

Després de les seues exitoses gires d'anys anteriors al voltant de la geografia nacional, omplint recintes com per exemple el "Hard Rock Hotel" d'Eivissa davant de més de 6.000 persones, o el seu pas pel Talent Show "GOT TALENT", arribant a ser semifinalistes i ser l'únic grup tribut que ha conquistat a Risto Mejide. La banda reprén este 2021 el seu gira "Bohemian Rhapsody" que els portarà a visitar les principals ciutats Europees. De la mà de Tolo Sanders (Freddie Mercury) i Adrián Pujadas (Brian May) naix el projecte Queen Forever a què també s'incorporen Juanjo Amengual (JohnDeacon) , Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney) per a interpretar l'obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic del segle XX.

Amb cuidades caracteritzacions i una posada en escena minuciosament dissenyada, la banda s'esta convertint ràpidament en el tribut més fidel; el millor Queen després de Queen.

 

Durada de 95 min (sense descans)

Entrades: 10 (reduïdes: 8 €)

Related content

Share with friends