¡Atention! this event has ended.

QUEEN FOREVER

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

TEATRE MUSICAL

Divendres 3 de desembre de 2021. Gran Teatre a les 20.30 hores.

QUEEN FOREVER

 

Després de les seues exitoses gires d'anys anteriors al voltant de la geografia nacional, omplint recintes com per exemple el "Hard Rock Hotel" d'Eivissa davant de més de 6.000 persones, o el seu pas pel Talent Show "GOT TALENT", arribant a ser semifinalistes i ser l'únic grup tribut que ha conquistat a Risto Mejide. La banda reprén este 2021 el seu gira "Bohemian Rhapsody" que els portarà a visitar les principals ciutats Europees. De la mà de Tolo Sanders (Freddie Mercury) i Adrián Pujadas (Brian May) naix el projecte Queen Forever a què també s'incorporen Juanjo Amengual (JohnDeacon) , Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney) per a interpretar l'obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic del segle XX.

Amb cuidades caracteritzacions i una posada en escena minuciosament dissenyada, la banda s'esta convertint ràpidament en el tribut més fidel; el millor Queen després de Queen.

 

Durada de 95 min (sense descans)

Entrades: 10 (reduïdes: 8 €)


Queen Forever

Queen Forever es la nueva sensación a nivel internacional para revivir la experiencia mas cercana a Queen en directo. El mejor Queen después de Queen.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi