DONALLOP en concert a l'Heliogàbal 21:00h

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Informació Bàsica per accedir al concert

  • Per accedir al local cal presentar el certificat COVID digital de la UE que acredita pauta completa de vacunació o prova diagnòstica vigent. 
  • Per evitar aglomeracions a l'entrada, descarregat el certificat abans de venir.
  • El certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa té diferents caducitats, segons el tipus de prova.
  • Test d’antígens (TAR): 48 h o PCR: 72 h
  • Ús de mascareta obligatori quan no es consumeix.


DONALLOP és el duet format per Joana Pol i Pere Bestard. A finals de 2019 uns pocs mesos abans de l’esclat de la pandèmia i en meitat de la gira de presentació de Crisàlide, el seu últim disc, el grup va fondejar una setmana als estudis del seu productor Paco Loco, a El Puerto de Santa Maria (Cadis).


D’aquests dies de gravacions el grup va poder extreure el seu nou EP, Cara a Cara. Aquestes quatre cançons són una continuació del camí que van emprendre en el seu darrer i premonitori treball físic. El minimalisme pop, la sensualitat, la profunditat i l’atmosfera es fan acompanyar de textos carregats de prosa poètica. Enregistrat en format de power trio s’endinsen una mica més en el terreny dels sintetitzadors, els ritmes de l’slowcore i el dreampop més primigeni. El groove de la banda és lent però avança de manera inexorable, amb passes fermes i segures carregades de bellesa.


Un riu que travessa diferents paisatges per acabar a un mar de temàtiques atrevides com són la idea del suïcidi (“Una llum”), la transsexualitat o l’emergència climàtica (“Paris to Helena”), fet amb la delicadesa i l’elegància que caracteritza la seva obra. Un treball curt que els permet mostrar-se novament sense perdre de vista un futur carregat de cançons i quilòmetres per recórrer.

Media content

Related content

Share with friends