ALHAYAT o la suma dels dies

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Municipal de Roses

Carrer Tarragona, 81, Roses

De la companyia La Viciosa


Júlia és voluntària. Arriba al camp i coneix en Hadi. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Medi català, mig anglès, mig àrab. Això els acaba portant a un intercanvi de llibres, on s'afegeix la Samura, a la germana d'en Hadi. La literatura es converteix en la sortida que els tres necessiten per fugir de camp. "Construirem una biblioteca! Una biblioteca perquè tota la comunitat tingui un espai seu. Ni els militars, ni de camp. El vostre!" Però construir una biblioteca al mig del no-res no és fàcil, necessitaran la col·laboració de totes les persones de camp. Els uns i els altres. I uns i altres fa massa temps que no s'escolten.


Alhayat o la suma dels dies és el primer espectacle de la nova companyia La Viciosa. Una història vitalista i punyent que remarca la importància de la cultura com a força d'unió i motor de canvi.


L'espectacle està inspirat en fets reals. La construcció de la biblioteca es va produir al camp de Lagadikia (Salònica, Grècia) a l'estiu de 2016 i part de l'equip artístic de l'espectacle, Laia Foguet i Georgina Latre, va contribuir en el projecte.


Autor: Aura Foguet

Direcció: Aura Foguet

Interpretació: Georgina Latre, Manar Taljo i Moha Amazian

Media content

Share with friends