¡Atention! this event has ended.

"L'home bo"

Calle Calderón 4, 03700 see map

“L’HOME BO”

Un espectacle de la Cia. Caterva Teatresobre la PILOTA VALENCIANA.

Actors: Robert de la Fuente, Jaume Ibáñez, Fernando Soler.

Sinopsi: Tres dels més grans pilotaris valencians que ha donat aquest esport autòcton son els protagonistes de “L’home bo”. És la història d´una amistat i d´una rivalitat dels tòtems de la pilota valenciana als anys 40 i 50, arxi-enemics dins del trinquet però amb una aferrissada amistat fora, a la vida. Albert Arnal, Julio Palau i Antoni Reig son tres dels més grans pelotaris valencians d’Escala i corda que ha donat la història del nostre esport autòcton. Els trinquets van ser durant la dictadura un lloc de resistència, on es parlava, pensava i jugava en valencià. On el poble podia sentir-se lliure i on la seva identitat resistirà en una època on es volia acabar amb qualsevol singularitat. La pilota valenciana com a excusa per a parlar de les persones, de la vida…
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi