¡Atention! this event has ended.

Magalí Sare & Marta Roma en concert a l'Heliogàbal 20:15h. Las Pibas Producen al Cicle Segells Residents

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

MAGALI SARE & MARTA ROMA , veu i violoncel, s'uneixen per realitzar un concert inèdit a on s'interpretaran poemes d'autors catalans actuals a través de la música.

 

MAGALI SARE:

Després del primer disc en solitari “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare comença una ‎nova etapa en què aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica ‎i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. D’aquí neix ‎l'àlbum A boy and a girl publicat el gener del 2020. 

Magalí Sare ha estat la veu de l'anunci d'estiu 2020 d'Estrella Damm, compromís i en els seus inicis, es va donar a conèixer al gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador ‎del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l’any 2015. Ha estat la veu del disc ESTÓMAC ‎de la pianista i compositora Clara Peya i té un duet amb el contrabaixista Manel Fortià. amb el qual he tret el disc Fang i núvols el novembre del 2020. 

 

MARTA ROMA: 

Marta Roma, violoncel.lista i cantant versàtil, ha actuat per tot el món Filipines, Méxic, Colombia, Cuba, Brasil, Japó, etc, construint el seu propi camí artístic traspassant fronteres estilístiques i culturals amb el seu instrument. Ha actuat amb artistes com A.R Rahman, Alejandro Sanz, Susana Baca, Rosana, Gary Burton, Dream Theater, Jarabe de Palo, Maria Rodés, Guillem Roma entre altres. 

Llicenciada en Pedagogia de l’Instrument (ESMUC 2011) es trasllada a Boston durant 5 anys per estudiar la Diplomatura i el Màster a Berklee College of Music (Boston 2016) estudiant i actuant amb Joe Lovano, Eugene Friesen, John Patitucci, Danilo Perez, Terri Lyne Carrington, Mike Block entre altres. Actualment des de Barcelona segueix desenvolupant la seva carrera molt activa com a intèrpret i sempre interessada i compromesa en la pedagogia. El desembre del 2018 treu el seu primer disc en solitari "Per Sempre”. Dels projectes la trobem com a directora musical d'un nou concert del Servei Educatiu de L'Auditori de Barcelona anomenat Tutti Fan Piu, i professora en el Creative cello workshop 2020 amb Eugene Friesen.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi