SONA BAIXET EN DANSA

Multiple dates

Show previous dates

Teatre del Raval (Gandía)

Sant Ramon, 8, Gandía

17h30 - 19h30

InCom, Cia. Dunatacà (València)

Dues sessions. Durada per sessió: 20 min. – 1a planta del teatre. Places limitades a 25 persones.

Cal inscriure’s a info@teatreravalgandia.org 


La tecnologia ens acosta quan estem més lluny, però… paradoxalment, ens allunya quan estem al costat. L’omnipresència dels dispositius electrònics de comunicació ha generat nous hàbits relacionals. I si l’aproximació que assegura la tecnologia és una il·lusió? InCom és la sisena producció de Dunatacà, una peça que porta a la reflexió sobre les omnipresents xarxes socials i la sobresaturació tecnològica d’una manera amena, fresca i desenfadada.


18h00

Son recuerdos*, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)

*Espectacle seleccionat en el XVIII Circuit de Dansa i Teatre per a públic adult i familiar de la Red de Teatros Alternativos. 


Alodeyá posa en escena una proposta coreografiada de dansa, teatre, circ i poesia que es barregen al ritme de la música interpretada en directe. Edu i Laura s’acompanyen de Sofía al piano, bateria i veu, en una bonica història d’amor, ben traçada amb la interacció de música i moviment, per parlar sobre la relació d’una parella i els seus vestigis quan acaba.


PREMIS: Premi del Jurat al Millor Espectacle del Concurs OFF de Carrer Festes del Pilar 2015; Premi al Millor Número de Circ al Festival Creacions del Circ Aragonés 2015.

Media content

Related content

Share with friends