¡Atention! this event has ended.

David Carabén en concert a l'Heliogàbal 13:00h

Opening doors: 12:30

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

David Carabén

Per talent, carisma i presencia, David Carabén és una de les figures claus de l’escena musical del país. Guitarra, veu i principal compositor de Mishima, l’artista barceloní ha escrit un grapat de cançons que, contextualitzades i comentades per ell mateix al llibre La forma d’un sentit (Empúries, 2015), han rebut el caire literari que indubtablement mereixen. 

Com a excepció, David ens regala un repàs en format íntim per cançons que habitualment no formen part del seu repertori de directe, poemes de Joan Vinyoli musicats per l’ocasió i adaptacions al català d’alguns dels seus

referents Una extraordinària oportunitat per (re) descobrir a qui millor li ha cantat, des del pop, a l’amor, la bellesa i la nit.


Listen

David Caraben


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi