¡Atention! this event has ended.

Nico Roig en concert a l'Heliogàbal 14:30h

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

NICO ROIG 

Compositor, guitarrista i cantautor de Barcelona. 


Compta amb una llarga trajectòria tant aquí com a fora del país. Com a guitarrista ha col·laborat i col·labora amb artistes tan variats com Refree, Za!, Seward, Maria Coma, Pau Vallvé, Kiko Veneno, Enric Montefusco, Maria Rodés o Marina Rossell.


Des del seu primer disc de cançons “Tonada del genoma humà” (2011) ha trobat la seva vessant més personal en les cançons, que segueix explorant en diferents formats i col·laboradors. Han seguit els discos “Les dones macabres”(2013) , “Vol.71” (2016) i l’últim “Yo siempre sueño que sí” (2020), estrenat al MMVV, el Festival Grec i L’Auditori de Barcelona. Listen

Nico Roig

Cantautor barcelonés.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi