Carlota Flaneur + Flashy Ice Cream en concert a l'Heliogàbal 20:30h Primer Aniversari Música Dispersa

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

MÚSICA DISPERSA

Música Dispersa celebra un any amb el mateix desig de quan va començar la seva aventura en pleconfinament: la voluntat d’aportar una veu fresca, innovadora i renovadora dins del periodisme musical i cultural a casa nostra. El futur del periodisme, ja sigui musical, però també el polític, l’internacional, l’econòmic o el social passa per aquestes noves formes d’expressió. I sí, amb certa pulsió romàntica. Música Dispersa continua movent-se amb el desig i convicció de convertir-se en el referent comunicatiu del sector musical dels Països Catalans sent aparador i altaveu dels artistes nostrats més fascinants, però també testimoni de tot el que musicalment i culturalment passa al nostre país, firmant els relats i cròniques de tots aquells esdeveniments que se celebrin al nostre territori ja tinguin com protagonistes a artistes nostrats com internacionals.


Carlota Flâneur

Ha viscut sempre en un hàbitat musical. Als cinc anys va demanar un violí i el va tocar durant deu, fins que va descobrir que en realitat el que li agradava era cantar, així que va aprendre a tocar la guitarra. El seu EP debut, Brains (Hidden Track Records, 2020), ens aproxima al seu univers. Un indret càlid, on els sentiments i els pensaments es manifesten sense filtres, amb senzillesa i amb amor i on no cal aparentar sinó que és suficient amb ser, amb existir.


Flashy Ice Cream

Parlar de Flashy Ice Cream és fer-ho sobre un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana. La seva proposta barreja estils com el trap, el dancehall i el rap. Influenciats clarament per grups com ASAP Rocky, PNL o Sfera Ebbasta es desmarquen de la resta de formacions d’urbana per unes lletres amb missatge, compromeses i 100% en català. Actualment presenten el seu segon disc Don Gelato (Delirics, 2020) un treball composat i gravat en ple confinament i que ha marcat un abans i un després per a la trajectòria de la banda de Sabadell. Un dels millors àlbums d’urbana fets a Catalunya i en català. 

Media content

Related content

Share with friends