¡Atention! this event has ended.

Gambardella en concert a l'Heliogàbal 19:00h dins el Cicle de Segells Residents

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Bandes que es dissolen: GAMBARDELLA


Des de l'inici de la pandèmia vivim una vida marcada per la distància, la separació i l'aïllament. El cicle Bandes que es Dissolen, proposat per Gandula, s'adapta a les restriccions actuals i proposa una reflexió sobre aquests sentiments compartits: els grups que hi actuen no podran fer-ho mai tots junts, el petit escenari de l'Heliogàbal només podrà acollir a un o dos membres de la banda en cada moment. Els grups hauran de repensar i adaptar la seva proposta, tal i com a tots i totes ens toca fer-ho cada dia.


Gambardella és el trio de jazz-rock format per Jaime Pantaleón, Victor Jiménez i Oscar Altaba. Energia, psicodèlia i tropicalisme s'uneixen en un directe sempre trepidant que en aquesta ocasió especial se centrarà en l'experimentació, els sintetizadors i les textures sonores.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi