"No s'apaguen les estreles" de Xavi Sarrià - Xalónia

Multiple dates

Show previous dates

Aparcament de la BIblioteca Municipal Xaló

Carretera Xaló- Lliber, Xaló

"No s'apaguen les estreles" de Xavi Sarrià


En temps de foscor, la cultura és llum. En temps de crisis, posar en valor d'on venim és esperançador. Perquè la nostra és una història feta d'impossibles, de lluites quotidianes i populars que ens han fet sobreviure generació rere generació. L'espectacle No s'apaguen les estreles és un homenatge aquest llegat de lluita inesgotable. Un concert que naix de la gran acollida cançó homònima que ha estat BSO de la pel·lícula La Mort de Guillem. Un emotiu cant a la perseverança, la resiliència i la solidaritat de la gent humil i senzilla del nostre país. 


Amb sonoritats i instrumentació mediterrània aquest espectacle s'endinsa en el repertori més emotiu de Xavi Sarrià. Cançons en format íntim i proper. Un concert carregat d'emoció que reivindica la vitalitat de la nostra música i cultura així com la capacitat de la nostra gent de superar totes les adversitats. Perquè per molt que bufe el vent, no s'apaguen les estreles. Un homenatge a aquest llegat de lluita inesgotable. Un concert que naix de la gran acollida de la cançó homònima que ha estat BSO de la pel·lícula La Mort de Guillem. Un emotiu cant a la perseverança, la resiliència i la solidaritat de la gent humil i senzilla del nostre país.

Media content

Related content

Share with friends