¡Atention! this event has ended.

18/ LUNA Y PANORAMA DE LOS INSECTOS

Avinguda de la Constitució, 284, 46019 see map

València

Música en directe, spoken word, poesia escènica

6 anys

60 minuts

Espai accessible


Carlos Luna i Clara de Luna proposen un concert exclusiu per a la 10a edició del Festival Cabanyal Intim, durant el qual revisaran i reinterpretaran cançons del seu repertori musical, anterior a la seua trajectòria com a compositors per a les arts escèniques, amanides amb peces d’spoken word i poesia escénica. Serà un recital a dues mans i dues veus. Un set íntim, però enèrgic, on generaran textures i atmosferes a través de la música en directe i la paraula.


DIA

Dissabte, 15 de maig, a les 20:00hDo you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi