¡Atention! this event has ended.

CICLE TEATRE D’HUMOR: De fora vindrem, a càrrec de Purna Teatre (Alcàsser)

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Hans i Paul són dos germans que hereten la casa familiar on es van criar i es veuen obligats a posar-la en venda. La precarietat els espenta a l’èxode. Purna Teatre torna a la càrrega amb el seu humor destarifat en una peça traçada a bases de skechts. Humor absurd i desbaratat amb alta dosi de mala llet. Molta mala llet. Un retrat de la fi de la nostra terra promesa.

 

De fora vindrem és la història d’una ciutat, d’un poble o d’una família que ha de marxar. D’eixa gent que tenint poc o res ho posa tot en venda. D’eixa gent que lloga els seus records per pura necessitat. D’eixa gent que llança les cendres del passat al contenidor de reciclatge.


Casa nostra ja no és nostra.

“Què farem, ja vorem. A la fira firarem…”
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi