¡Atention! this event has ended.

CEBAROCK 2021 - ZOO + TESA a La Pobla de Vallbona

Opening doors: 21:00

PARKING IES La Vereda, La Pobla de Vallbona

Carrer d'Emilia Pardo Bazán, 46185 see map

IMPORTANT: Aforament pendent d'ampliació. La realització de l'espectacle està subjecta a la normativa establerta per les autoritats sanitàries i el seu compliment, pel que pot experimentar canvis fins a la mateixa data. Totes les actualitzacions i canvis seran notificats per correu electrònic als compradors.


Recorda que si tens menys de 18 anys, portar signat el full d'autorització de menors.

I si tens menys de 16 anys portar signat el full d'autorització de menors i vindre amb Mare/Pare Tutor o persona autoritzada.


Listen

Zoo

Zoo somos un colectivo musical nacido en 2014 de la mano de Antonio Sánchez, también conocido como Panxo. A finales de ese año, vio la luz nuestra primera referencia editada, el disco Tempestes vénen del Sud. Desde ese momento, hicimos más de 65 conciertos en un año y medio… la mayoría en los Països Catalans, en tres ocasiones en Galiza, dos en Euskal Herria y también en Madrid, Murcia, en el sur de Francia y en festivales como Viña Rock. http://zooposse.com/

Tesa

Tesa és una rapera del poble d'Almussafes. El seu rap parteix de tres fona­ments: arrels, feminisme i festa. Arrels, que ens parlen de la lluita i senti­ment de poble, influència que es veu reflectida amb la inclusió d'instruments típics del folklore valencià com la dolçaina. El feminisme està present tant en cançons dedicades explícitament a aquesta temàtica com als temes "L' escenari és nostres" o "Dones" implícitament en seu discurs, un discurs crític i directe.I, per últim, la festa.

El seu rap és desenfadat i mou al ball pretenent fer oda al gaudir i a la cele­bració. El seu primer treball en solitari Al-Tesa (2017) ha estat nominant als premis Ovidi, com a millor disc hip hop i electrònica, al costat de grups com ZOO, Pupil.les i We are Not Brothers. Tesa amb la seua feina ha aconseguit posicionar-se en el panorama musical del país valencià i fer quaranta-cinc concerts, en festivals com Festardor, Festivern;al qual li va posar lletran en aquesta última edició; i a la Fira de València i a l'Igual-ment Fest.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi