¡Atention! this event has ended.

Salvatge Cor en concert a l'Heliogàbal 20:00h

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Fundat a mitjan 2013 pel poeta i compositor Llorenç Romera Pericàs, SALVATGE COR no s'atura de créixer. *bruixes..* (DiscMedi, 2019), el seu darrer àlbum, ha rebut guardons com el Premi Ciutat de Palma Bonet de Sant Pere de Música i els premis Enderrock a millor disc revelació dels Països Catalans i a millor disc balear segons la crítica especialitzada. La seva proposta, tan mediterrània com progressivament més iconoclasta, es transforma en cada nou treball i s'apropa al moll d'un os -com diria Blai Bonet- rarenc, que mira cap al futur sense oblidar les seves arrels.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi