Banani a les 20:00h a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Després de sonar ben alt amb bandes com Fuckin' Bollocks i Dulce Pájara de Juventud, Bruno Banani va injectar d'aires stoner i psycho rock el seu projecte en solitari. Ara, Banani deixa anar pes per alliberar el seu costat més ingràvid, pop i mordaç.


El músic català s'ha fumat la quarantena amb un puraco i te la regurgita en forma d'aquesta melopea melòdica que entra fina com la primera birra després del gym confinat.


Els entrants del seu nou àlbum, que volarà lliure aquesta tardor, són les cançons d'aquest single. Dues fogonades directes que afloren de les ansietats pandèmiques, reboten per les quatre parets de casa seva i acaben de perpetrar-se en els estudis Cal Pau Recordings, amb Borja Pérez (Please Wait, Ultimate Frisbee) com a insà aliat.

Media content

Related content

Share with friends