¡Atention! this event has ended.

Concert de “Cesk Freixas” presentant el seu nou disc “Memòria”

Opening doors: 21:30

Amfiteatre Parc de Garbí, Sant Carles de la Ràpita

Parc de Garbí, 43540 see map

Nascut a Sant Pere de Riudebitlles l’any 1984, Cesk Freixas és poeta, cantant i escriptor de cançons. Per la fusteria del seu pare, ofici de tradició familiar durant sis generacions, i el vincle que s’estableix amb el treball artesanal de la música, sovint li agrada presentar-se com a fuster de cançons. Geògraf de formació, ha publicat 8 treballs discogràfics, 3 llibres de poesia i 2 contes infantils. Aquest 2021 presenta Memòria, el disc més representatiu de la seva trajectòria musical, on hi evoca tota la maduresa poètica i l’essència d’un so més càlid i proper, situant-lo com un dels principals artistes de la cançó d’autor del nostre país. Celebra 17 anys damunt dels escenaris, i ho fa amb els arranjaments acurats i detallistes de Victor Nin, l’espectacular guitarrista que l’acompanya des dels seus inicis.


Concert de “Cesk Freixas” presentant el seu nou disc “Memòria” el August de 6, 2021, en Amfiteatre Parc de Garbí en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi