¡Atention! this event has ended.

Concert de LA FÚMIGA, MALUKS i ASPART a la Pobla de Vallbona

Opening doors: 19:30

PARKING IES La Vereda, La Pobla de Vallbona

Carrer d'Emilia Pardo Bazán, 46185 see map

IMPORTANT: La realització de l'espectacle està subjecta a la normativa establerta per les autoritats sanitàries i el seu compliment, pel que pot experimentar canvis fins a la mateixa data. Totes les actualitzacions i canvis seran notificats per correu electrònic als compradors.


Recorda que si tens menys de 18 anys, portar signat el full d'autorització de menors.

I si tens menys de 16 anys portar signat el full d'autorització de menors i vindre amb Mare/Pare Tutor o persona autoritzada.


Listen

La Fúmiga

La Fúmiga son vent nou a l'escena musical valenciana. Un projecte original, engrescador i festiu amb una formació amb base instrumental, majoritàriament de vents, dolçaina, trombons, trompetes i saxos de tots els colors. Plantegen un directe amb una energia desbordant on el feedback amb el públic i la més que potent espenta que transmeten, no deixa a ningú indiferent.

Listen

Maluks

Maluks es un grupo valenciano, cuyos temas están escritos en valenciano, compuesto por Núria Pons, Marina Bolea, Laura Honrubia y Maria Deltell, quien realiza las bases musicales, también conocida como Nonai Sound dj. Su propuesta musical mezcla ritmos jamaicanos y latinos con dancehall, salsa, cumbia, afrobeat y electrónica.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi