¡Atention! this event has ended.

Oques Grasses i Valira - Gata de Gorgos

Opening doors: 20:30h

CEIP Santíssim Crist, Gata de Gorgos

Lugar Grupo escolar, 03740 see map


Listen

Oques Grasses

Oques Grasses han tornat per la porta gran, convertint-se en un dels grups més seguits i estimats del país. Dotze cançons que han aconseguit revolucionar el so festiu fins a canviar el paradigma de la producció musical, esdevenint referencials d'una nova etapa. El seu èxit absolutament transversal ha convertit els seus temes en himnes per més d'una generació. Sens dubte, Oques Grasses van més enllà de les nostres fronteres, fent que artistes internacionals com Rosalia mostren la seva admiració cap a ells, o gravant els seus dos videoclips a Hollywood (LA) amb David Victori, un dels directors més importants del panorama estatal, vídeos que acumulen milions de reproduccionsi una mtja de 500.000 escoltes a Spotify. Amb més de 400 concerts a l'esquena per més de 10 països, Oques Grasses és un dels grans noms d'aquest 2022

Listen

Valira


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi