¡Atention! this event has ended.

Concert d'Èric Vinaixa a la Xaladora

Opening doors: 22:00

Mirador Parc de Garbí, Sant Carles de la Ràpita

Para de Garbí, 43540 see map


EL DISC

LA MÉS BONICA HISTÒRIA 


Després de la densitat de “Caos a mig camí”, Èric Vinaixa aprofundeix en el seu univers personal per treure una obra que serà clau en la seva evolució compositiva i expressiva, “La més bonica història”.

El nom del nou disc i base del nou espectacle deixa entreveure ja una evolució i orientació cap a una atmosfera més lluminosa i positiva, amb sonoritats noves, però sense perdre la forma de fer que en defineix l’estil: l’elegància, els arranjaments preciosistes, la intensitat, unes lletres més humanistes que mai, amb el seu carisma seductor d’ampli espectre.

Així doncs se’ns presenta amb una fusió del pop, el soul, el rock i la cançó d’autor com ben pocs saben fer. Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi