Fermí + Nil Nadal en concert a l'Heliogàbal dins el Cicle de La Nada Colectiva

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

La Nada Colectiva són els invitats del mes de gener per treballar conjuntament amb Heliogàbal per crear un cicle, on d'aquesta manera s'ajudi a visibilitzar bandes d'un mateix segell o col·lectiu. L'objectiu de la Nada Colectiva és precisament aquest, el de la promoció i difusió de la música emergent de la ciutat de Barcelona.


Fermí es un cantautor. Sus canciones se basan en los tres pilares de la música, una historia verdadera, una melodía bonita y un ritmo caribeño, y según su gente son todo temazos. Sus letras acompañadas de una guitarra española y del multinstrumentista Eloy Bernal os llegarán al corazón.


Nil Nadal

El seu debut en el seu projecte en solitari es materialitza amb el seu primer disc, El Postadàmic (2021), que interpretarà íntegrament a l'Heliogàbal. El primer single, "Fars", és una deriva simbolista que es balanceja sobre la incertesa representada per les onades del mar; en el segon single, "Contrallum", estrenat per Paula Quintana a Radio 3, el cantautor retrata una crisi amorosa que té com a correlat objectiu "una casa inacabada". Dins d'aquest disc, podem trobar sensibilitat onírica, cruesa metafísica, tedi domèstic, però també crítiques al model competitiu del mercat, així com picades d'ullet a alguns referents afins, com ara Daniel Johnston, que apareix en tant que símbol a la cançó "Daniel" amb "els fantasmes que últimament està veient per on no n'hi ha".

Media content

Share with friends