APERITIUS A LA LÚDICA (RENALDO & CLARA + GUINEU)

Multiple dates

Show previous dates

Piscina lúdica d'Aldaia

Ricardo Fuster, y Fuster, s/n, Aldaia

Aperitius a la lúdica

Micros Oberts

Música en directe

Tallers infantils

Aperitiu


Poliesportiu Jaume Ortí

Piscina Lúdica d'Aldaia


DIUMENGE 20 DE FEBRER DE 2022

11:00Hrs

RENALDO & CLARA/GUINEU



Renaldo & Clara, el projecte liderat per Clara Viñals, torna amb "L’amor fa calor", un disc que recordarem com l’ascens definitiu del seu pop cap a un nou cim. Si quedaven pocs dubtes sobre el talent de Renaldo & Clara, amb "L'amor fa calor" s'han dissipat del tot. Aquest nou disc desprèn confiança i atreviment, i suposa una evolució en tots els sentits. Les noves cançons són plenes d'originals lletres que oscil·len entre una honestedat desarmant i la ironia més punxant. Però no només són les lletres les que sorprenen en aquest disc. Les melodies són enganxoses i contagioses, pròpies de les grans cançons del gènere. I si seguim desgranant les cançons, no podrem passar per alt la producció, que demostra una riquesa sonora extraordinària, una evolució del so en aquest tercer disc fruit de la maduresa i experimentació. Les cançons de Clara Viñals desborden personalitat, sense prejudicis ni encasellaments, demostrant així que Renaldo & Clara es troben en el seu millor moment. "L´amor fa calor" ha estat gravat, barrejat i produït per Víctor Ayuso i masteritzat per Heba Kadry.


https://youtu.be/1be_mZRqcaM



L'Aida G. compositora i cantant, presenta les seves cançons en format banda sota el nom de GUINEU. Indie Powerpop en català amb melodies "cuqui" i tendència "trash" (#cuquitrash). Després de captivar el públic amb el seu darrer single "Putu Any", dona lloc al seu primer LP "Forats Negres".


En astronomia, un "forat negre" és una regió de l'espai de la que res pot escapar, ni tan sols la llum. L'Aida ens explica en aquest disc vuit situacions, vuit bucles dels que ella encara no ha pogut escapar.


https://youtu.be/iYfWkKIFFFw



Cicle de concerts

APERITIUS A LA LÚDICA

21/11/21 - Yambú/Black Bird

12/12/21 - El Buen Hijo/Àlex Blat

23/01/22 - Renaldo & Clara/Guineu

Media content

Share with friends