¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

Lamentem cancel.lar el concert per positiu COVID en el grup

J.G.G + Pablo Volt en concert a l'Heliogàbal 21:00h

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Pargueland Presenta:

J.G.G (Ediciones Populares / Cut surface)


El J.G.G. és l'àlias que el Jordi Gegé (Kou Keri Kou, Los Tesoros, Corte Moderno...) fa servir des del 2013 per als seus experiments instrumentals. La música de llibreria, la psicodelia, el dub i els sons de diversos continents i dècades han portat a J.G.G. fins a "Temps Mort", el nou disc que acaba d'editar i que ara presenta.


Pablo Volt (STA / Fuego)


Pablo Volt és el nom del projecte en solitari del Pope, conegut per la seva implicació des de fa anys en milers de grups com STA, Fuego o Barba Corsini, per esmentar-ne només alguns. Amb aquest sobrenom el Pablo ens entrega cançons on convergeixen l'electrònica i el dub amb una bona dosi de trompetes vibrants.


Posant música estarà Jorge Páez ( dublab Barcelona / pargueland.net )Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi