¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

Evento cancelado: 

Lamentem cancel.lar el concert per positiu COVID en el grup


Somebody + Mon:Nom en concert a l'Heliogàbal dins el Cicle de La Nada Colectiva

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

La Nada Colectiva són els invitats del mes de gener per treballar conjuntament amb Heliogàbal per crear un cicle, on d'aquesta manera s'ajudi a visibilitzar bandes d'un mateix segell o col·lectiu. L'objectiu de la Nada Colectiva és precisament aquest, el de la promoció i difusió de la música emergent de la ciutat de Barcelona.


Somebody

Quan tot allò alternatiu acaba sent fagocitat per la immediatesa de la imatge, apareix el concepte de "Somebody". Algú ( que no pas un ningú) que fa la música que li agradaria escoltar, tractant de recuperar d'alguna forma l'antic conepte de fer cançons.


MON:NOM

Es funda el 2019 a la ciutat de Barcelona. Surt del calaix de cançons de Raimon Clotet, autor de les lletres i melodies, que hi posa la veu. Però MON:NOM és un projecte en construcció, obert i compartit amb una colla d'amics i col·laboradors.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi